En Fendi taske og 25 års kærlighed

fendi taske

I lørdags kunne jeg prale af, at jeg har holdt min kone ud i 25 år. Det er i hvert fald ofte sådan, det bliver formuleret, når der er nogen, der fortæller, at de har sølvbryllup. Det, synes jeg, er helt forkert. Jeg ser det som et privilegium, at jeg har “holdt min kone ud” i 25 år. Derfor gav jeg hende en Fendi taske i sølvbryllupsgave. En Fendi taske, der skulle minde hende om, at hun altid vil være ung og smuk i mine øjne. Lige så smuk som den dag vi mødte hinanden.

Den postkasserøde Fendi taske

Min kone og jeg mødte hinanden for 27 år siden på en café i Nykøbing Falster, og jeg husker stadig dagen meget tydeligt. Jeg var meget modebevidst dengang, og det var hun også. Hun sad og nød sin kop kaffe og wienerbrød to borde væk fra mig, hvor jeg sad og lod som om, at jeg læste avis. Vi sad udenfor men under en markise, fordi det var begyndt at regne på en ellers dejlig sommerdag. Lone havde dog ikke taget sine Fendi solbriller af, selvom solen havde sagt tak for i dag. Det var derfor, jeg lagde mærke til hende. Hendes Fendi solbriller og hendes postkasserøde Fendi taske. Hun var skøn.

Siden jeg mødte min kone for 27 år siden, har jeg kun følt mig mere og mere heldig. Min kone er i den grad til at holde ud. Selv i dag, 27 år senere, overrasker hun stadig med sin stædige personlighed. Ligesom hun gjorde den dag for 27 år siden, hvor hun pludselig trak lidt ned i sine Fendi solbriller og kiggede over på mig. Ligesom hun overraskede mig den dag, hvor hun rejste sig fra sin plads og gik over til mit bord og slog mig i hovedet med sin postkasserøde Fendi taske. Der troede jeg, at løbet var kørt. Indtil hun satte sig ned ved mit bord og bestilte endnu en kop kaffe.

25 års ægteskab skal fejres med den rigtige gave

Fendi er et gammelt brand, og det er stadig et af de mest luksuriøse brands i dag. Heldigvis. Da jeg så, at man stadig kan købe en postkasserød Fendi taske, der ligner den, min kone havde for 27 år siden, var jeg ikke et sekund i tvivl. Der findes da ingen bedre måde at fejre 25 års ægteskab på end ved at give en gave, der minder os begge om den dag, vi mødtes. Lone skal mærke, at hun stadig er ung og smuk i mine øjne. Og jeg kan love dig for, at den Fendi taske blev et hit. Så stort et hit, at det var lige før, vi måtte sende gæsterne hjem tidligt. Så tror jeg vist også lige, at jeg kan holde min kone ud i 25 år mere.