Sølvbryllup på en italiensk restaurant Ringsted

italiensk restaurant ringsted

Den 17. marts havde min kone og jeg sølvbryllup, og det skulle da fejres. Vi fejrede det i søndags med hele familien på en dejlig italiensk restaurant Ringsted. La Rustica er en italiensk restaurant Ringsted, der ligger lige i hjertet af Ringsteds butikscenter. La Rustica er en italiensk restaurant Ringsted, der også har festlokaler, men det var ikke nødvendigt. Selvom vores 25 års ægteskab ikke kan fejres nok, ville vi bare have en intim brunch Ringsted med den nærmeste familie. Vi blev positivt overraskede alle sammen.

En italiensk restaurant Ringsted med en fornem brunchbuffet

Min kone foretrækker oftest at lave maden selv. Dette gælder både i hverdagen, men også når vi skal have gæster. Det var derfor ikke efter hendes ønske, at vi skulle fejre vores sølvbryllup på en italiensk restaurant Ringsted. Min kone endte dog alligevel med at være den person i selskabet, der spiste allermest. Efter 25 års ægteskab kan jeg vel heller ikke forvente andet, end at hun går til den.

Hun plejer faktisk ikke at spise særligt meget. Måske er det fordi, vi aldrig går ud og spiser, og hun altid bruger timevis i køkkenet, inden maden serveres. Måske smugspiser hun derude, eller også mister hun appetitten. Jeg har i hvert fald aldrig set min kone spise så meget, som hun gjorde til brunchbuffeten på en italiensk restaurant Ringsted. Det var nu også en brunch Ringsted, der bød på alt, hvad hjertet måtte begære. Jeg selv fik drukket rigeligt kaffe og kunne knap nok sove om aftenen.

Nu vil hun hele tiden på italiensk restaurant Ringsted

Det var en dejlig formiddag med familien. Det var også rigtig rart, at festen stoppede efter vores brunchbuffet på en italiensk restaurant Ringsted. Så varede festen ikke mere end et par timer, og der skulle ikke ryddes en masse op efterfølgende.

Den eneste ulempe er, at min kone har fået øjnene op for at gå ud at spise. Hun taler hele tiden om, at hun gerne vil besøge en italiensk restaurant Ringsted igen. Selvfølgelig skal vi det en dag, det er da meget hyggeligt. Jeg vil bare gerne have mine frikadeller hver onsdag stadigvæk. Det går ikke, at min kone pludselig vil ud at spise hele tiden. Selvom jeg gerne vil indrømme, at det var en af de bedre restauranter, jeg har prøvet. Skal du spise brunchbuffet eller holde selskaber, kan jeg i hvert fald anbefale La Rustica. La Rustica er en italiensk restaurant Ringsted, der både byder på en hyggelig atmosfære og god mad. Foretrækker du konens hjemmelavede mad, skal du dog lige tænke dig om en ekstra gang. Jeg tror nemlig ikke, jeg slipper for at besøge en vis italiensk restaurant Ringsted minimum en gang om ugen fremover.